Näytetään 1–12 / 27 tuloksesta

Whamisa

Korealainen Ryan Park halusi luoda ihonhoitotuotteita, joissa on pyritty tuomaan luonnon mahtavat edut iholle asti. WHAMISA syntyi vuonna 2010 pitkän tuotekehityksen tuloksena yhdistäen ihonhoitokonseptissaan tämän päivän suurimmat trendit ja kosmetiikkainnovaatiot kuten monivaiheisen ihonhoitorutiinin, kangasnaamiot, hoitovedet ja fermentoidut tuotteet.

Tuotteiden teho perustuu aktiivisiin luomulaatuisiin ainesosiin sekä fermentoituun tuotekoostumukseen, johon kyseinen brandi käyttää omaa kehittämäänsä erikoismenetelmää.

Fermentoinnilla tarkoitetaan raaka-aineiden hapattamista käymismenetelmällä, joka auttaa tuotetta imeytymään paremmin iholle, tehostaa aktiiviaineiden vaikutusta sekä tukee ihon omaa luontaista toimintaa.

Merkki haluaa edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia eettisten, luonnollisten ja tehokkaiden tuotteiden kautta, joilla on huikeat kasviraaka-aineet ja kevyet, mutta superkosteuttavat koostumukset.

Lisäksi kaikki tuotteet ovat vedettömiä. Tätä sarjaa käyttäessäsi et tarvitse myöskään erityisiä anti-age -tuotteita, sillä fermentoinnin ansiosta raaka-aineilla on kaikki halutut anti-age vaikutukset. Tuotteilla on myös BDIH-luonnonkosmetiikka -sertifiointi. https://www.kontrollierte-naturkosmetik.de/

 

31,90 
Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
38,90 
Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
24,90 
Arvostelu tuotteesta: 4.67 / 5
38,90 
Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
41,90