Whamisa kokemuksia

Kokemuksia Whamisasta

Usein kysytään kokemuksia Whamisasta. Halusimme koota muutamia palautteita, joita olemme saaneet. Ja kertoa myös omia kokemuksia. Monet ovat olleet avoimia, vastaanottavia ja myös positiivisella tavalla uteliaita. Osa on suhtautunut hieman skeptisemmin.

Yksi mahtavimmista palautteista on tähän mennessä tullut 15-vuotiaan pojan äidiltä.
Äiti kertoi:

“Saimme käyttöön Whamisa testereitä, joita pyysin myös poikaani kokeilemaan. Hänellä on tyypillisen
murrosikäisen iho-ongelmat. Kävi ilmi, että tuotteista oli pidetty, koska ystävilleni tarkoitetut testerit olivat kadonneet pojan käyttöön. Hän oli ehtinyt suositella näitä myös tyttöystävälleen, joka halusi tuotteet välittömästi.”

Asiakkaan kokemuksia Whamisasta

Tässä yhden asiakkaan kokemus Whamisasta. Asiakkas kertoi, että hänellä on ollut ongelmia löytää tuotteita, jotka imeytyykunnolla ihoon.

“Hei, Täytyy kyllä myöntää, että olen aika yllättynyt noista tuotteista. Aika skeptinen olin, mutta nyt pienellä kokemuksella voin sanoa, että tuntuu toimivan ja kovin riittoisilta tuntuvat.”

Ilahduin todella erään asiakkaan puolesta joka kertoi, että hän on kokeillut monia eri silmänympärysvoiteitta löytämättä itselleen sopivaa. Sillä kaikki aiheuttvat hänelle silmien kirvelyä. Annoin hänelle testiin Whamisa eye essencen. Parin päivän päästä sain viestin:
“Ei kirvele silmiä yhtään. Tää on viralliseti ensimmäinen voide, joka käy mulle. Ihanaa!!!”.

Viimeisin iloinen Whamisa kokemus tuli myöhään eilen illalla. Palautteen antoi nainen, joka oli tilannut Whamisa original tonerin ja  kaksi erilaista maskia.

“Nyt on kokeiltu Whamisa original toner ja Whamisa seeds&rise naamio. Aivan mahtava lopputulos! Olin yllättynyt.
Huokoset pienenivät ja iho tuli jotenkin kiinteämmäksi.”

On ollut ilo saada lukea monenlaisia palautteita ja Whamisa kokemuksia. Monille korealainen kosmetiikka on uusi tuttavuus, eikä Whamisakaan ole vielä kauan ollut Suomen markkinoilla. Kaikki kokemukset ovat siis meille erittäin tärkeitä.

 

Whamisa kokemuksia
Whamisa kokemuksia

Omat Whamisa kokemukseni

Haluan kertoa lyhyesti oman kokemukseni, jos siitä olisi hieman apua tuotteita valittaessa. Minulla on kesällä rasvoittuva sekaiho ja talvella hieman kuivempi. Hankaluus on ollut käyttää monia länsimaalaisia rasvoja niiden paksujen koostumuksien vuoksi. Puhumattakaan, että olisi voinut mitään seerumia käyttää rasvan alla. Sitten sitä vasta kiiltonaama olikin. Talvella olen voinut käyttää hieman tuhdimpia tuotteita, mutta monesti olen mennyt pelkällä seerumilla, kun kaikki muut ovat olleet liian paksuja. Olen toki ostanut kevyempiä geelimäisiä kosteusvoiteita ja ehkä ilman seerumia ovat menetelleet.

Kun ostin ensimmäiset korealaiset tuotteet, huomasin välittömasti eron koostumuksissa. Tuotteet ovat ihanan kevyitä ja imeytyvät hyvin. Jes, vihdoinkin voin käyttää seerumia ja kasvovoidetta, eikä naama kiillä. Näin oli viime talvena. Tuli kesä ja nämä ihanat helteet ja tuntuu, että naama kiiltää taas aamusta iltaan. Päätin ottaa käyttööni Whamisan foamin geelin, Toner refreshin ja Original lotionin. Tämä trio on täydellinen iholleni. Näillä saan täydellisen kosteutetun ihon ilman rasvaista tunnetta. Tällä triolla jatkan läpi talven ja kun iho on hieman kuivempi lisäilen tarpeen mukaan Whamisa rose mistiä.

Myös valkoisen talon Reetta kirjoittaa blogissaan omasta Whamisa kokemuksestaan otsikolla “Whamisa Love”. Pääset lukemaan blogia tästä linkistä: http://valkoisentalonreetta.blogspot.com/2018/10/whamisa-love.html

Kiitos kaikille kertomistanne Whamisa kokemuksista! Odotamme innolla kuulevamme lisää.

2 thoughts on “Whamisa kokemuksia

  1. johanna says:

    Hei Maria,
    Tästä naamiosta palaute on ollut hyvin positiivista. Asiakkaat ovat maininneet useamman kerran sen ,että tuote on sitä mitä luvataan. Se on auttanut iho-ongelmiin, ja myös tuoksua on kehuttu. Raikkaus tulee myös ilmi palautteissa. Toki naamioita on suositus käyttää säännöllisesti 1-3 kertaa viikossa, jotta hoitavat aineet pääsevät vaikuttamaan pidemmällä aikavälillä ja näin parantamaan ihon kuntoa. Lisäksi saat tästä ihanan rentoutushetken itsellesi vaikka sohvalla lepäillen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *