Näytetään 1–12 / 35 tuloksesta

Whamisa

Korealainen kauneudenhoito K-Beauty on noussut suureen suosioon maailmalla ja rantautunut myös Suomeen. Hienoa, että mekin pääsemme nauttimaan tästä ja hyödyntämään heidän oppejaan!

Korealaiset naiset satsaavat aikaa ja rahaa kauneudenhoitoonsa pyrkiessään saavuttamaan täydellisen ihon jo ilman meikkiä. Korealainen ihonhoito perustuu tuotteiden kerrostamiseen kosteuden säilyttämiseksi vaativassa ilmastossa. Ohut kangasnaamio on ehdottomasti suosituin tuote heidän keskuudessaan.

“Naiset pitävät meidät kiireisinä. He käyttävät maskeja aamulla herätessään, päivällä, illalla, lentokoneessa, rannalla jne” Totesi eräs miespuoleinen edustaja Korean kosmetiikkamessuilla pakatessaan naamioita.  

Korealainen Ryan Park halusi luoda ihonhoitotuotteita, joissa on pyritty tuomaan luonnon mahtavat edut iholle asti. WHAMISA syntyi vuonna 2010 pitkän tuotekehityksen tuloksena yhdistäen ihonhoitokonseptissaan tämän päivän suurimmat trendit ja kosmetiikkainnovaatiot kuten monivaiheisen ihonhoitorutiinin, kangasnaamiot, hoitovedet ja fermentoidut tuotteet.

WHAMISA-tuotteiden teho perustuu aktiivisiin luomulaatuisiin ainesosiin sekä fermentoituun tuotekoostumukseen, johon Whamisa käyttää omaa kehittämäänsä erikoismenetelmää.

Fermentoinnilla tarkoitetaan raaka-aineiden hapattamista käymismenetelmällä, joka auttaa tuotetta imeytymään paremmin iholle, tehostaa aktiiviaineiden vaikutusta sekä tukee ihon omaa luontaista toimintaa.

WHAMISA haluaa edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia eettisten, luonnollisten ja tehokkaiden tuotteiden kautta, joilla on huikeat kasviraaka-aineet ja kevyet, mutta superkosteuttavat koostumukset.

Lisäksi kaikki tuotteet ovat vedettömiä. Tätä sarjaa käyttäessäsi et tarvitse myöskään erityisiä anti-age -tuotteita, sillä fermentoinnin ansiosta raaka-aineilla on kaikki halutut anti-age vaikutukset.  WHAMISA-tuotteilla on myös BDIH-luonnonkosmetiikka -sertifiointi. https://www.kontrollierte-naturkosmetik.de/

Ale!
32,90  26,32 
Ale!
Varasto loppu
Ale!
Varasto loppu
Ale!
Varasto loppu
Ale!
Ale!
Ale!
Varasto loppu
Ale!
Ale!
Varasto loppu
5,00  4,00 
Ale!
Varasto loppu