Näytetään kaikki 12 tulosta

Thank You Farmer

Thank You Farmer on korkealaatuista Korealaista kosmetiikkaa valmistava yritys, joka on perustettu 2015. Thank You Farmer on kolmessa vuodessa kasvanut globaaliksi yritykseksi. Eikä ole ihme, että yritys on lyhyessä ajassa saavuttanut maailmanlaajuisen levityksen. Heidän ideologia ja tuotteiden markkinoinnin lähtökohta on antaa tuotteiden puhua puolestaan. Thank you Farmer ei osallistu kosmetiikkamaailman trendeihin, vaan he haluavat pitää ihonhoidon ja tuotteet yksinkertaisina, eivätkä lupaa epärealistisia lopputuloksia.

Kuten nimestäkin voi jo päätellä on yritys saanut inspiraationsa tuotteiden kehittelyyn, sekä ihonhoitoon maanviljelystä. Heidän ideologiansa on, ettei ikääntynyttä ihoa voi muuttaa takaisin nuoreksi, mutta säännöllisellä ihonhoidolla ja laadukkailla tuotteilla saadaan paras lopputulos, kaunis ja kuulas iho. Aivan kuten maanviljelyssä tulee satoa hoitaa säännöllisesti ja vaivannäkö palkitaan. Näiden ajatusten pohjalta Thank you Farmer on kehittänyt tuotteensa, jotka ovat valmistettu yksinkertaisista ja laadukkaista raaka-aineista.

Ihonhoitotuotteet on jaettu kahteen sarjaan. True Water ja Miracle Age. Me Beauty Instinctillä valitsimme valikoimaamme True Water sarjan tuotteita, jotka sopivat kaikille ihotyypeille. Sarjan tuotteet ovat koostumukseltaan kevyitä ja tuoksut raikkaita. Vaikka koostumukset ovat kevyitä, pitävät nämä tuotteet lupauksensa ja ne todella tehokosteuttavat ihoa, jopa meidän haastavassa ilmastossamme.

Pian saamme valikoimaamme lisää tuotteita. Myös anti-age -tuotteet saapuvat varastollemme tuotapikaa!

Ale!
Varasto loppu
Ale!
Ale!
Ale!
Varasto loppu
Ale!
Ale!
73,70  58,96 
Ale!
Ale!
39,90  31,92 
Ale!
29,90  23,92 
Ale!
37,90  30,32 
Ale!
28,90  23,12 
Ale!
34,90  27,92